luni, 29 iunie 2009

Neatza` ...abia m'am trezit si mi'am dat seama ca nu am mai scris de ceva timp pe blog.
Sa va mai povestesc un pic asa,deci.
Sambata am iesit.A fost prima data cand a iesit prietena mea Catalina si chiar am vrut sa se distreze.Imi pare nespus de rau daca i'am stricat seara.
Jumatate din seara mi'am petrecut'o stand de vorba cu Iulia,fosta lui prietena.Splendid.Cum s'a intamplat?Am iesit cu fetele pana afara si el a ramas cu baietii in discoteca.Cand m'am intors,A. nicaieri.Primul impuls a fost sa ma uit de ea,mai ales ca el se uita tot timpul in directia in care era Iulia.Nu era nici ea.Prima data m'am gandit ca sunt eu paranoica si disperata...daca am vazut ca tot nu apare,am iesit.Am mers spre baie,apoi l'am auzit pe el...si nu stiam de unde.Era undeva mai in spate...vorbea cu ea.M'am dus acolo.
Vorbeau despre ceva...nu referitor la relatia lor,dar pana la urma s'a ajuns si la discutia asta.Am ramas acolo pana cand a plecat ea.Eram destul de suparata pe el...si am zis ca daca tot e si ea acolo sa dam cartile pe fata,si m'am dus si am chemat'o iar afara.Cat am vorbit noi 2,el nu a stat langa noi.
Doamne,am aflat atatea lucruri...atat eu,cat si ea.Omu' asta minte intr'un hal...si eu sunt atat de proasta incat l'am iertat si acum.Pur si simplu nu vreau sa ma vad fara el acum.Nu vreau sa ma lase singura iar.Mi'a zis ca se simte foarte vinovat si ca ii pare rau...ca ma iubeste,ca vrea sa fie ceva serios si sa se schimbe.Bineinteles ca nu cred nimic din ce imi spune.Vreau,dar nu mai am puterea sa il cred.
Am inteles ca a fost 3 luni cu ea si ca s'a atasat de ea in 3 luni.Ii inteleg prea multe nu stiu cum pot si de ce nu ii e de ajuns.
Daca tine la ea,de ce mai e cu mine acum?


Ea nu e deloc asa cum credeam eu ca e.Am judecat'o complet gresit.E o fata extraodinara si merita ceva mai bun decat sa sufere pentru el.


Un comentariu:

Spune'mi :D